- Menu -

  • Home
  • Inloggen

  • iStats Brons
  • iStats Zilver
  • iStats Goud
  • iStats Goud+

  • Categorieën
  • Top 1000
  • Top 10

  • Adverteren
  • FAQ
  • Contact
  • Privacy

  • - Tips -

    - Privacy Beleid -

    Privacy Policy iStats.nl

    iStats.nl, onderdeel van Multi PC B.V., is een website waarop statistieken over bezoekers worden ingezien. Bezoekt u deze website of vult u gegevens op deze website in, dan verwerkt iStats.nl uw persoonsgegevens. In deze privacy policy leest u welke gegevens dit zijn en wat wij daarmee doen.

    Soort gegevens

    iStats.nl verwerkt, net als elke website, IP-adressen van websitebezoekers. Daarnaast ontvangen wij uw gebruikersnaam, volledige naam en e-mailadres wanneer u zich op onze website registreert.

    Doelen van de verwerking

    Wij gebruiken uw IP-adres voor twee doelen:
    1. Om te analyseren hoe vaak de website iStats.nl wordt bezocht. Hiervoor gebruiken wij een eigen, beveiligde database.
    2. Om de website iStats.nl veilig en bereikbaar te houden
    Wij gebruiken uw gebruikersnaam voor één doel:
    1. Om te controleren welke iStats tellers er bij u horen en u te kunnen identificeren op de website
    Wij gebruiken uw naam voor één doel:
    1. Als aanhef in bijvoorbeeld e-mails
    Wij gebruiken uw e-mailadres voor twee doelen:
    1. Om u e-mails te kunnen sturen over aangemaakte tellers
    2. Voor de veiligheid wanneer u de controle over uw account verliest

    Bewaartermijnen

    De IP-adressen worden opgeslagen in zogeheten logfiles. De logfiles worden 365 dagen op de server bewaard voor analyse. Daarna worden de logfiles automatisch verwijderd.
    Uw gebruikersnaam, volledige naam en e-mailadres wanneer u een account heeft aangemaakt worden 5 jaar na het verwijderen van al uw tellers gewist.

    Verstrekken van uw persoonsgegevens aan andere partijen

    Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan andere partijen (derden), tenzij dat noodzakelijk is om aangifte te doen van strafbare feiten.

    Beveiliging van uw persoonsgegevens

    Wij nemen de beveiliging van uw persoonsgegevens serieus. Daarom hebben wij de volgende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan:
    1. Alle gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database
    2. Een beveiligde verbinding bij het invullen van persoonsgegevens op iStats.nl is verplicht. Dit kunt u zien aan het groene slotje in de browser en de link die met https:// begint.
    3. Alle apparaten waarmee wij werken zijn uitgerust met een firwall en virusscanner.
    4. Slechts een paar medewerkers kunnen uw gegevens inzien, omdat dat vereist is voor hun werkzaamheden.

    Uw privacyrechten

    U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens (artikel 35 van de Wbp) en het recht om correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen (artikel 36 van de Wbp). Daarnaast kunt u verzet aantekenen tegen het gebruik van uw gegevens of uw gegevens overdragen.
    Wij kunnen u daarbij vragen om een verificatie door middel van een document, zoals een paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs. Indien dit van toepassing is, ontvangt u van ons een e-mail met nadere instructies.
    Daarnaast willen we u er op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

    Cookies

    Wij gebruiken cookies om informatie op te slaan, zoals uw voorkeuren of gebruikersnaam wanneer u onze website bezoekt. Wij gebruiken ook advertenties van derden om onze website te ondersteunen. Sommige van deze adverteerders kunnen mogelijk cookies in uw browser plaatsen en informatie ontvangen, zoals Google Adsense die mogelijk uw IP-adres, internet provider, de browser waarmee u onze website bezoekt en of u flash heeft geinstalleerd ontvangt. Deze gegevens worden primair gebruikt voor locatiebepaling (om relevante advertenties op basis van de locatie te laten zien) of om u advertenties te tonen op basis van eerder bezochte websites.

    U kunt ervoor kiezen om deze cookies van derden uit te schakelen. Daarvoor ontvangt u bij uw eerste bezoek een cookie-melding onderin de browser. De functionele cookies blijven wel werken. U kunt er ook voor kiezen om de cookies uit te schakelen in uw browser of via een antivirus programma. Dat kan er wel voor zorgen dat de interactie met iStats.nl verslechterd, bijvoorbeeld doordat u niet meer kunt inloggen.

    Contactgevens iStats.nl

    Klik hier om naar het contactformulier te gaan

    Wijzigingen in de privacy-policy

    Het is niet ondenkbaar dat ons privacy- en cookiebeleid in de nabije toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. We raden u daarom ook aan om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn doorgevoerd. Als deze wijzigingen zeer ingrijpend van aard zijn, zullen we er voor zorgen dat ze op een duidelijke en opvallende manier gecommuniceerd worden.

    Laatste wijziging: 16-05-2018
    © 2004 iStats.nl